Tuesday, May 28, 2013

DIY WishlistOm jag hade obegränsat med tid över så hade jag mer än gärna pysslat sönder med någon av de här projekten:
Måla abstrakta tavlor till lägenheten. Jag älskar dessa 2, men har svårt att tänka mig att färgkombinationerna går hem hos min kära sambo..Göra klart renoveringsalbumet med före/efter bilder på lägenheten. Behöver dock fota om en del Efter-bilder med en bättre kamera = Note to self
Göra en provdocka efter min egen kroppsform.. Har haft detta projekt på min Vill Göra Lista i kanske.. 3 år? Hade underlättat så sjukt mycket att kunna testa och nåla upp plagg på en sån istället för att krångla av och på sig plagg med nålar i!
(länk: http://honeybeeinthecity.blogspot.co.uk/2012/10/things-i-love-thursday.html )
Göra egna bodyscrubs med olika smaker.. Det är ju superenkelt, går jättefort att göra - men jag har inga fina burkar till det! Must fix.
Organisera alla mina foton i tryckta årsböcker. Den här kvinnan är ju helt magisk. Så långt som hon gått med detta kommer jag nog dock aldrig att komma! Men det är kul när det går bra för andra.
//If time was unlimited I would just love to get started on some much needed/wanted projects like: Painting abstract painting for the apartment, Finish the scrapbook with before and after photos from our remodeling, Making a dressform based on my own shapes, Making my own bodyscrubs in different flavors, Organizing all my photos into yearbooks..

3 comments:

 1. Vet iofs inte om du äter honung, men jag använder gamla honungburkar till allt möjligt bl.a hemmagjord scrub. Använder också en gammal konservburk och en olivoljeflaska som vaser. Billigt, bra och lättilgängligt -tänk dig för en extra gång innan du kastar nästa glas/konserv-burk/flaska :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Älskar honung! Våra burkar tar aldrig slut dock - jag är den enda som äter det! Men vad tror du om metallock, måste man lacka dom på något sätt så att dom inte rostar i duschen?

   Delete
 2. Jisses, tycker jag måste köpa ny honung jämt! Har tre stycken i badrummet till mina sminborstar bl.a förresten! Men nä, jag tror inte du behöver göra något med locken, jag har aldrig märkt av nån rost.

  ReplyDelete