Thursday, March 3, 2011

China awaits..

För kanske ett år sedan skrev jag en Bucket List (en lista över saker jag vill hinna med innan det är dags att kola vippen), och på den listan stod bl.a. att jag ville göra en Kina-resa med min mammi. Jag var i Kina 2008 och reste runt själv - och under tiden jag var där så skrev jag en dagbok till mamma som jag klistrade in bilder i och sedan skickade hem i ett paket när jag lämnade Kina för vidare resande.
Jag tänkte många gånger under min vistelse där att det hade varit så fint att få uppleva Kina med henne.
Och utan att vi egentligen planerat det - Så kommer den resan att bli av nu i mars!

Det känns overkligt på något sätt, men det ska bli fantastiskt kul att få återvända och återse vissa av de platserna som jag aldrig trodde att jag skulle få se igen..
Vi kommer följa med på en gruppresa som vi har halkat in på, och det är verkligen FULLT med aktiviteter inbokade! Det ska bli SÅ härligt och mysigt att få komma iväg på detta äventyr!
Jag ska göra mitt bästa för att packa typ INGET, så att jag har min resväska till förfogande för den grymma shoppingen som Kina bjuder på!

2 comments:

  1. Jag visste inte att du hade en resa till Kina, med mig som medresenär, på en lista. När du var där förra gången så tänkte jag att det hade varit roligt att vara där med dig. Så nu när vi av en slump åker dit tillsammans har vi ju båda fått vår önskan uppfylld. Rom,New York och Disney World o Sea World är också sådana platser som jag skulle vilja uppleva tillsammans med pappa och er.Finns dom på din lista också?
    Krya på dig mitt hjärta/mamma

    ReplyDelete
  2. Den där listan läser jag gärna mer av. Tänkte höra om en pytteliten sak kan få leta sig ner i din väska på hemvägen?

    ReplyDelete